top of page
Networking

Το πρώτο βήμα στην υλοποίηση ενός νέου δικτύου δεδομένων ή στην αναβάθμιση ενός υπάρχοντος, είναι να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη μας, ώστε να παρέχουμε την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση, με προοπτικές επέκτασης στο μέλλον.

Η PcService, με πολυετή εμπειρία στις μελέτες και εγκαταστάσεις δικτύων, αναλαμβάνει να μελετήσει την παρούσα υποδομή του χώρου σας, να σχεδιάσει προσεκτικά την αποδοτικότερη και ασφαλέστερη δομή ενός νέου δικτύου και να εγκαταστήσει την δομημένη καλωδίωση και τον εξοπλισμό.

Πιο αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

 • Μελέτη υπάρχοντος δικτύου (αν είναι διαθέσιμο)

 • Χαρτογράφηση και καταγραφή πριζών

 • Μελέτη νέου δικτύου, σχεδιασμός τοπολογίας καλωδίωσης και προϋπολογισμός κόστους

 • Προμήθεια εξοπλισμού (καλώδια, routers, HUBS, πρίζες κ.α.) 

 • Κατασκευή καλωδίωσης τηλεφωνικού δικτύου και δικτύου δεδομένων (voice & data)

 • Εγκατάσταση Patch Panel, Rack και Server

 • Παραμετροποίηση των υπολογιστών και όλων των συσκευών του δικτύου

 • Έλεγχος συνδεσιμότητας και πιστοποίηση καλής λειτουργίας

 • Έλεγχος ασφάλειας δικτύου (firewall, content filtering, κ.α.)

 • Ενημέρωση και εκπαίδευση χρήσης του νέου δικτύου

Hard drive back up

Η PcService σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει χώρους κατάλληλους για αποθήκευση και στέγαση ειδικού εξοπλισμού, (Data Center και Computer Room) για εταιρίες, τράπεζες κτλ.

 

Στη διάρκεια των 18 χρόνων λειτουργίας της, η PcService. έχει αποκτήσει αξιοπιστία και τεχνογνωσία ικανή να προσφέρει ιδιαίτερα πολύπλοκες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, όπως είναι η κατασκευή ή η ανακαίνιση σύγχρονων κέντρων επεξεργασίας δεδομένων (Data Center) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα σωστής λειτουργίας και ασφάλειας ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού και η παράταση του χρόνου ζωής των ΙΤ υποδομών οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον σχεδιασμό κέντρων δεδομένων και προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πλέον σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες, συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους διεθνείς και εγχώριους κατασκευαστές και διανομείς. 

Remote support

 

Η PcService έχει την κατάλληλη λύση για εσάς. Γρήγορη, φθηνή και ασφαλή απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια σε οποιονδήποτε υπολογιστή και λειτουργικό σύστημα της επιχείρησής σας, που δίνει τη δυνατότητα στους τεχνικούς μας να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω ενός δωρεάν ειδικού προγράμματος για απομακρυσμένη σύνδεση (remote connection) , και να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει.

Δίνοντας, την κατάλληλη άδεια πρόσβασης στους τεχνικούς μας εκείνοι συνδέονται μέσω Internet στον υπολογιστή της εταιρίας σας και ελέγχουν την λειτουργία του, ενώ εσείς μπορείτε να βλέπετε τις διορθωτικές κινήσεις που κάνουν. Έτσι  απολαμβάνετε γρήγορη, άμεση, φθηνή και 100% ασφαλή λύση στα περισσότερα προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τον υπολογιστή σας σε κάποιο κατάστημα για επιδιόρθωση ή να περιμένετε για ένα ραντεβού με κάποιον τεχνικό για επιτόπια διάγνωση των προβλημάτων του.

Internet security

 

Η PcService παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης της πληροφοριακής υποδομής των συστημάτων του πελάτη, την ανάλυση του ρίσκου ως προς τις απειλές και επιθέσεις, και την ανάπτυξη πολιτικών αντιμετώπισης των απειλών και καθολικής πολιτικής ασφάλειας πληροφοριών.

Πιο συγκεκριμένα σχεδιάζονται συστήματα ασφάλειας:

 • Χρηστών (antivirus, filters, λύσεις backup) για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 • Συστήματα ασφάλειας δεδομένων σε δίκτυα όπως antivirus, firewalls, routers κ.α.

 • Συστήματα εσωτερικής ηλεκτρονικής προστασίας επιχειρήσεων για αποφυγή υποκλοπής σημαντικών πληροφοριών, κρυπτογράφηση δεδομένων κ.α

Home office / business

Στην PcSercive δραστηριοποιούμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης καθώς και εξειδικευμένων υπηρεσιών για επιχειρήσεις - ιδιώτη. Εξετάζουμε ανά περίπτωση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους και την ικανοποίηση των αναγκών προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

PC support & installation

 

Στην PcService διαθέτουμε ένα άρτιο εκπαιδευμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο απαρτίζεται από πιστοποιημένους και με μακροχρόνια εμπειρία μηχανικούς και τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικτύων & server, οι οποίοι με υπευθυνότητα και βαθιά επαγγελματική συνείδηση αναλαμβάνουν την συντήρηση και υποστήριξη τόσο του hardware όσο και του software της επιχείρησής σας. Το άριστα εκπαιδευμένο δυναμικό μας ακολουθεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδεύεται και αναζητά συνεχώς καινοτόμους τρόπους ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόζει με υπευθυνότητα όλη του την τεχνογνωσία και με βεβαιότητα και επαγγελματισμό να προσφέρει τις λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Data recovery

 

Στην PcService γνωρίζουμε τον τρόπο για να επαναφέρουμε τα αρχεία σας, από κάθε αποθηκευτική μονάδα, όποια δυσλειτουργία και αν παρουσιάζει.

Η διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων είτε αφορά προβλήματα software, είτε μηχανικά προβλήματα, είναι μια διαδικασία με πολύ λεπτές ισορροπίες και μικρά μυστικά τα οποία δεν τα γνωρίζουν οι περισσότεροι τεχνικοί υπολογιστών.

Η PcSercive έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην ανάκτηση δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, στο 90% των περιπτώσεων που δέχθηκε στα εργαστήριά της για ανάκτηση δεδομένων, το ποσοστό των ανακτήσιμων αρχείων ξεπερνά το 95%

Smart phone support - 
PC / Laptop repair

Ειδικευόμαστε σε επισκευές express κινητών smartphone, pc & laptop αυθημερόν, με την πλειοψηφία των επισκευών να ολοκληρώνονται εντός λίγων ωρών. 

Ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών iphone Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Asus, Realme, Sony, Nokia, Motorola, Oneplus, Lenovo, LG με ΟΕΜ και γνήσια ανταλλακτικά.

IT solutions

Οι λύσεις που προσφέρει η PcService στους πελάτες της καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών από το Desktop μέχρι το Data Center:

 • Λύσεις και υπηρεσίες Server Consolidation / Virtualization

 • Λύσεις και υπηρεσίες Storage Consolidation & Data Management

 • Λύσεις και υπηρεσίες High Availability & Disaster Recovery

 • Servers

 • Λύσεις Microsoft

 • Λύσεις Google G Suite for business

Web Development

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις τεχνολογίας στην κατασκευή ιστοσελίδων για τις επιχειρήσεις, από το 2009. Έχοντας ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των πελατών μας, αναπτύξαμε ένα από τα πιο εύχρηστα custom CMS, προσφέροντας φιλοξενία σε ιδιόκτητους server υψηλών απαιτήσεων. Η εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα μας από web designer & web developers, αποτελεί την καρδιά της qualityweb & μπορεί να ανταπεξέλθει και στα πιο απαιτητικά web applications.

bottom of page